Tutustumisretki Tapahtumiin 25.5.

Kohteina Kesälahti, Joensuu ja Liperi

Ilmoittaudu 12.5. mennessä

Kenelle ja mitä?

Retki on tarkoitettu kaikille Heinäveden kylissä tapahtumia järjestäville tahoille, kuten yhdistysväelle, kumppaniyrityksille ja yksityisille ihmisille. Pääasia on, että haluat tutustua muiden kylien tapahtumatoimintaan ja niitä toteuttaviin ihmisiin. Hyvässä seurassa itävät hyvä ideat, ja yhteistyöstä saa voimaa viedä ideat suunnitelmia pidemmälle.

Aika: 25.5. (la) klo 8.30 - n. klo18

Ohjelma:

Lähtö Kunnanviraston edestä klo 8.30

(Matkalla pääsee mukaan välillä Kerma-Vihtari, ilmoita mistä hyppäät kyytiin)

Kesälahden lahnakarnevaalit klo 10.30-13

Tarjolla herkullisia savustettuja lahnoja ja muita maistiaisia. Torilta löytyy  esim. muikkua, lahnatahnaa, leivonnaisia, hampurilaisia, kahvia, lettuja, arpajaisia, jäätelöä.

Tapahtumatorilla pidetään hauskaa esim. etsimällä piilotettuja lahnoja, ja kokeilemalla kuinka pitkälle lahna lentää.

Pro Kesälahti ja muut järjestelyissä mukana olevat yhdistykset sekä yrityskumppanit kertovat meille toiminnastaan ja saamme hyviä vinkkejä onnistuneiden kylätapahtumien toteuttamiseen.

Alkupalana: Valamon munkit Pyhäjärvellä kalassa 

Joensuun tori & Kesän avaus klo 14 -15.30

Kesän avaus -tapahtuma avaa koko Pohjois-Karjalan kesäkauden. Toritapahtumassa esittäytymässä ovat maakuntamme matkailutoimijat, Pohjois-Karjalan kylät sekä lukuisat matkailukohteet toimijoineen, yrityksineen, kesäteattereineen ja kesän tapahtumineen. Kesän avaus avoinna perjantaina 24.5. klo 10-18 lauantaina 25.5. klo 10-16

Liperin elämystapahtumat ry klo 16-17

Liperin Kirkkolahdella tapaamme Liperin elämystapahtumien järjestelystä vastaavan, ja kuiulemme kuinka Liperissä järjestetään perinnekoneiden ja autojen ympärille tapahtumia pitkin kesää.