jÄSENTEN OMAT SIVUT

JÄSENPALVELUT

tukea

Markkinointiin

Alla muutamia työkaluja, joita on käytettävissä jäsenten omilla sivuilla esittelyn ja myynnin tueksi. Kysy lisää, suunnitellaan sivustanne parhaiten juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus. Räätälöitävät palvelut tehdään erikseen sovittavalla hinnalla, valmiiden mallien käyttö on maksutonta.

Lomakkeet

Lomaketta voi hyödyntää paitsi viestimisessä, myös esim. suorana tilauskaavakkeena. Voit laittaa valittavaksi erilaisia valmiita malleja tai värejä tietyistä tuotteista. Asiakas voi myös ladata oman logon tai kuvan painettavaksi tuotteisiin tästä suoraan. Tai vallita ajan ja paikan jollekin palvelulle. Alla mallilomakkeessa joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia, joita on mahdollista valita:

Kalenterit

Erilaisia varaus- ja tapahtumakalenterita voi käyttää oman myynnin tukena. Alla pari esimerkkiä kalentereiden räätälöintimahdollisuudesta. Räätälöinti toteutetaan erikseen sovittavalla hinnalla.

Kalenteri kuukausinäkymällä

Kalenterin voi linkittää omille tapahtumasivuille, kotisivulle  tai omalle myyntisivulle. Räätälöidyn kalenterin Tapahtumat näkyvät haluamillasi sivuilla. Kielivaihtoehtoja on useita. 

Kalenteri kuukausinäkymällä ja 12h aikanäytöllä. Kalenterin osien kaikki värit, tekstityypit ym. on valittavissa tukemaan omaa brändiä. Tapahtumat voi luoda manuaalisesti tai kytkeä itse ylläpidettyyn Google-kalenteriin API-avainten avulla.

Kalenteri viikkonäkymällä. Kalenteriin voi myös liittää oman valokuvan taustaksi. Google- kalenterista tuotuja tapahtumia voi myös luokitella ja niitä voi näyttää omalla sivulla esim. tapahtumakortteina.

Kalenteri luettelonäkymällä. Luettelon saa näkymään joko nousevassa tai alenevassa järjestyksessä.

Kartat

Sivuille voi liittää kartan majoituskohteista,  toimipisteistä  tai esimerkiksi jälleenmyyntipisteistä. Halutessasi voidaan myös paikkamerkit räätälöidä tukemaan omaa brändiäsi. Paikkatietoihin on mahdollista sisällyttää erilaisia tietoja: kotisivu, valokuvia, linkkejä lomakkeille jne. Kartta räätälöidään niin, että vain haluamasi tiedot siinä näkyvät. Kartat tehdään Virenan Google Console- sopimuksen alle tai halutessa omalle tilillenne. Kysy hinta.

Kartassa voi käyttää paikkamerkkinä valmiita malleja (n. 2000 kpl) tai ladata omasuunnitteleman mallin, joka sopii omaan brändiin parhaiten. Vieressä Virenan logokuva, joka tässä muodossaan ei toimi, mutta hieman säädettynä sitä voisi käyttää.