Yhteispelin Perusasiat

Mikä ihmeen Possakki

Pohjoisen Saimaan Sakki, eli tuttavallisemmin Possakki on lyhenne Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittäminen osana Lakelandia-  kehittämishankkeen nimestä. Hanke on tukena kasvuun ja kehittymiseen vastuullisten matkailupalvelujen tuottajille, ja sitä rahoittaa Pohjois-Karjalan Ely-Keskus. Hankkeen hallinnoijana toimii Lipertek Liperistä, ja yhteistoiminnallisessa hankkeessa ovat osatoteuttajina Liperin, Heinäveden ja Rääkkylän kunnat. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2023-31.12.2025.

 

Tervetuloa mukaan!

Vahva ja monipuolinen paikallistoiminta tukee ja rikastuttaa maaseutualueiden palvelutarjonnan kehittymistä sekä alueella vierailevien, että paikallisasutuksen näkökulmasta.

Mukaan  Possakkiin ovat tervetulleita yritykset, yhdistykset ja yksityiset ihmiset, joilla on halua palvella Pohjoisen Saimaan alueen matkailijoita vastuullisuuden periaatteita noudattaen. 

Tukitiimi ja vertaistuki

koostuu järjestelmässä mukana olevista asiantuntijoista ja oman alansa osaavista toimijoista (yrittäjät tai yksityiset ihmiset)

Asiantuntijapalveluja tarjoavat Heinäveden kuntien hanketyöntekijät, Business Joensuu ja Lipertek.

IdeaVire Possakin yhteistyöalustana

sisältää verkkosivuston, verkkokaupan, kurssialustan, tukifoorumin, ajanvarauskalenterin mahdollisuudet  ja yhteistyöhön digitaalisia työkaluja. Kaikki palvelut ovat kirjautuneille käyttäjille maksuttomia.

Possakin verkkokauppa-alusta

Jokaisella  jäsenellä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan ja palvelujaan omalla Kauppiassivullaan. Jäsenillä on täydet muokkausoikeudet omaan kauppaansa.

Verkkokauppa-alusta tarjoaa mahdollisuuden opetella oman kaupan rakentamista ja sinne voi laittaa fyysisten tuotteiden ohella esille digitaalisia tuotteita (esim. pääsyliput, verkkokurssit ja media), varattavia tuotteita (esim. tilavuokraus ja majoitus) ja palvelutuotteita (ajanvaraus).  Mikäli sinulla on jo oma myyntikanava, ohjataan yhteiseltä alustalta ostoksille suoraan omaan kauppasi tuotesivulle.