Palvelun käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Tätä sivustoa ylläpitää Virena Ky/ Porukan. Koko sivustolla termit “me”, “me” ja “meidän” viittaavat yrityksen Virena Ky hallinnoimaan Porukan yhteistyöryhmään. Virena Ky tarjoaa tälle sivustolle, mukaan lukien kaikki tämän sivuston tiedot, työkalut ja palvelut, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​olet sitoutunut palveluun ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (”Käyttöehdot”, ”Ehdot”), mukaan lukien nämä lisäehdot ja -käytännöt, joihin viitataan tässä ja / tai saatavilla olevalla linkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien  käyttäjät, jotka ovat selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällön tekijöitä.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivustoa. Kun käytät mitä tahansa sivuston osaa, hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää sivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaan näihin käyttöehtoihin.

Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen myymälään, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Sinun jatkuva käyttösi tai verkkosivustosi käyttö muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

Myymälämme on Woocommerce:n Multivendor Marketplace: ssa. Ne tarjoavat meille online-kaupankäynnin alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

1 JAKSO – ONLINE-SÄILYTYSOLOSUHTEET

Hyväksymällä nämä käyttöehdot voitte todeta, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi, ja olet antanut meille suostumuksenne sallia alaikäisen henkilön käyttää tätä sivustoa. 
Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, eivätkä sinä, käyttäessäsi Palvelua, rikkoa lainkäyttösi lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslainsäädäntö). 
Et saa välittää matoja tai viruksia tai mitään tuhoavaa koodia. 
Joidenkin ehtojen rikkominen tai väärinkäyttö johtaa palveluiden välitömään lopettamiseen.

2 JAKSO – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden milloin tahansa kieltäytyä palvelusta kenellekään. 
Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomasti ja niihin voidaan liittää (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta; ja b) muutokset verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukauttamiseksi ja mukauttamiseksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä. 
Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, myymättä, tai hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai Palveluun pääsyä tai yhteyksiä sivustolle, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa . 
Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain helppokäyttöisyyteen eivätkä rajoita tai muutoin vaikuta näihin ehtoihin.

3 JAKSO – TIETOJEN TARKOITUS, OIKEELLISUUS JA AIKATAULU

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tämän sivuston materiaali on vain yleistä tietoa, eikä sitä pitäisi käyttää ainoana perustana päätöksentekoa varten ilman, että neuvotaan ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki tämän sivuston materiaaliIn luottaminen on omalla vastuullasi. 
Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä vanhentuneita tietoja. Vanhentuneet tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteelliseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustossamme olevia tietoja. Hyväksyt, että sinun velvollisuutesi on seurata sivustomme muutoksia.

4 JAKSO – PALVELUN JA HINNAN MUUTOKSET

Tuotteemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. 
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta. 
Emme ole vastuussa teille tai kolmannelle osapuolelle palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

5 JAKSO – TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettuja määriä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuspolitiikkamme mukaisesti. 
Olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme mahdollisimman tarkasti myymälässämme näkyvät tuotteemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön osoittama väri on tarkalleen oikea. 
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittaa tuotteiden tai Palveluiden myyntiä joillekin henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotteiden tai tuotteiden hinnoittelun kuvaukset voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Mikä tahansa tarjous tuotteista tai palveluista, jotka on tehty tällä sivustolla, on mitätön, jos se on kielletty. 
Emme takaa, että tuotteiden ostamien tai hankkimien tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa ilmenevät virheet korjataan.

6 JAKSO – Laskutus- ja tilitietojen tarkkuus

Pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen, jonka annat meille. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä per henkilö, kotitalous tai tilaus. Näihin rajoituksiin voi sisältyä tilauksia, jotka on antanut sama asiakastili, sama luottokortti ja / tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostin ja / tai laskutusosoitteen / puhelinnumeroon, joka on annettu tilauksen tekohetkellä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka näyttävät kuluttajien sijaan jälleenmyyjien tai jakelijoilden tilauksilta.

Sitoudut toimittamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat ostotiedot ja tilitiedot kaikista myymälässämme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin, että voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tarkempia tietoja saat palautuskytännöstämme.

KOHTA 7 – VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme seuraa, hallitse tai ylläpidä. 
Hyväksyt ja suostut siihen, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin “sellaisena kuin se on” ja “sellaisena kuin se on saatavilla” ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu valinnaisen kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä, että käytät niitä. 
Sivuston kautta tarjottavien valinnaisten työkalujen käyttäminen on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnette ja hyväksytte ne ehdot, joilla asianomaiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja. 
Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien vapauttaminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

8 JAKSO – KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt palvelut, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelumme kautta, voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja. 
Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmannen osapuolen sivustoihin, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tarkastelusta tai arvioinnista, emmekä takaa, tai ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai kolmansien osapuolien muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista. 
Emme ole vastuussa mistään vahingosta, joka liittyy tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivujen yhteydessä tehtyjen tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Tarkista kolmannen osapuolen käytännöt huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumia. Kolmannen osapuolen tuotteisiin kohdistuvat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on lähetteävä suoraan näille kolmansille osapuolille.

9 JAKSO – KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALAUTUS JA MUUT TIEDOT

Jos lähetät pyynnöstä tiettyjä erityisiä huomautuksia (esimerkiksi kilpailutietoja) tai ilman pyyntöä lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhteisesti “kommentit”), hyväksyt, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muuten käyttää millä tahansa välineellä meille lähettämiäsi kommentteja. Emme ole millään tavoin velvollisia pitämään kommentteja luottamuksellisina; (2) maksamaan korvauksia kaikista huomautuksista; tai (3) vastaamaan kaikkiin huomautuksiin. 
Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka määrittelemme omalla harkintamme mukaan, jotka ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, halveksivia, pornografisia, epämiellyttäviä tai muuten vastenmielisiä tai loukkaavat jonkin osapuolen henkistä omaisuutta tai näitä käyttöehtoja .

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeutta, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia ​​tai omistusoikeuksia. Hyväksyt myös, että kommenttisi eivät sisällä libelousia tai ole muuten lainvastaisia, väärinkäyttäviä tai räikeitä materiaaleja, eivätkä sisällä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevansa joku muu kuin itse tai harhaanjohtaa meitä tai kolmansia osapuolia muusta syystä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommenteista, jotka olet kirjoittanut teille tai kolmannelle osapuolelle.

10 JAKSO – HENKILÖTIETOJA

Henkilötietojesi lähettäminen myymälän kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme.

11 JAKSO – VIRHEET, TARKASTUKSET JA ILMOITUKSET

Joskus sivustossamme tai Palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, kuljetusmaksuihin, kuljetusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) . 
Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään tietoja Palvelussa tai millään muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, paitsi jos laki sitä edellyttää. Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa ei ole määritelty mitään päivitystä tai päivityspäivää, jotta voidaan osoittaa, että kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

12 JAKSO – KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehtojen mukaisten kieltojen lisäksi on kiellettyä käyttää sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomassa tarkoituksessa; b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; d) loukata immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; e) sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, etniseen alkuperään, rotuun, ikään, kansalliseen alkuperään tai vammaisuuteen perustuva häirintä, väärinkäyttö, loukkaaminen, uhkailu, tai syrjintä; f) esittää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; g) lähettää tai lähettää viruksia tai muita haitallisia koodeja, joita käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, jotka vaikuttavat Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaista tietoa; (i) roskapostiin, phishiin, farmassiin, tekosyytteeseen, hämähäkkeeseen, ryömintään tai kaavioon; (j) mistä tahansa harhasta tai moraalittomasta tarkoituksesta; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön rikottaessa kiellettyjä käyttötapoja.

13 JAKSO – TAKUUN VASTUULLISUUS; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, ajoissa, turvallista tai virheetöntä. 
Emme takaa, että palvelun käytöstä saadut tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia. 
Hyväksyt, että ajoittain voimme poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. 
Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai käyttökelvottomuus on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelut ja palvelut, jotka on toimitettu sinulle palvelun kautta, ovat (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) käytettävissämme “sellaisina kuin ne ovat” ja “käytettävissä” ilman mitään esityksiä, takuita tai minkäänlaisia ​​ehtoja. implisiittinen, mukaan lukien kaikki kaupallisesti kannattavat takuut tai edellytykset, myyntikelpoinen laatu, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, ja rikkominen.


Porukan.com, Virena Ky ja sen johto työntekijät, tytäryhtiöt, toimihenkilöt, urakoitsijat, tavarantoimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mahdollisista vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista, erityisistä, tai seuraamuksellisista vahingoista, mukaan lukien ilman rajoituksia menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, jotka perustuvat sopimukseen, vahingonkorvaukseen (myös huolimattomuuteen), tiettyyn vastuuseen tai muuten, jotka aiheutuvat sinun Palvelun kautta hankitun palvelun tai minkä tahansa muun palvelun tai minkä tahansa muun tuotteen käyttämiseen liittyvän vaatimuksen käyttäminen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, minkä tahansa sisällön virheen tai puutteen tai muu Palvelun käytön tai palvelun kautta lähetetyn, lähettämän tai muuten saatavana olevan sisällön (tai tuotteen) seurauksena aiheutunut menetys tai vahinko, vaikka olisi ilmoitettu sellaisen mahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuuta seuraamuksellisista tai satunnaisista vahingoista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueissa vastuumme rajoittuu laissa sallittuun enimmäismäärään.

14 JAKSO – ILMOITTAMINEN

Sitoudut korvaamaan Porukan com- kauppiaille ja emoyhtiö Virena Ky:lle sekä niiden kumppaneille, johtajille, edustajille, palveluntarjoajille, alihankkijoille, toimittajille, mukaan lukien kohtuulliset kolmansien osapuolten suorittamat asianajajan palkkiot, jotka aiheutuvat näiden palvelussuhteen ehtojen tai niiden sisältämien asiakirjojen rikkomisesta tai minkä tahansa lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

15 JAKSO – SÄÄNTELY

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys on todettu lainvastaiseksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan irtisanottu näistä käyttöehdoista Palvelussa, tällainen määritys ei vaikuta muiden säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

16 JAKSO – PÄÄTTÄMINEN

Ennen irtisanomispäivää aiheutuvien osapuolten velvollisuudet ja velvollisuudet pysyvät voimassa tämän sopimuksen irtisanomiseksi kaikkiin tarkoituksiin. 
Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei niitä lopeteta jomman kumman puolelta. Voit lopettaa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme tai lopetat sivuston käytön. 
Jos epäilemme, että et noudata näitä käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja olet vastuussa kaikista maksettavista summista päättymispäivämäärään saakka; ja / tai voimme siitä alkaen kieltää pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

17 JAKSO – YLEINEN SOPIMUS

Se, että me emme pane käytäntöön näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei osoita luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä. 
Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen julkaisemat käytännöt tai toimintatavat muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen teidän ja meidän välillä ja hallitsevat palvelun käyttöä. joko suullisesti tai kirjallisesti, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aikaisemmat käyttöehtojen versiot). 
Kaikkia epäselvyyksiä näiden palvelussuhteen ehtojen tulkinnassa ei saa tulkita laatijalle.

18 JAKSO – SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näitä käyttöehtoja ja erillisiä sopimuksia, joissa tarjoamme sinulle Palveluita, hallinnoidaan ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

19 JAKSO – PALVELUJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. 
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Sivuston tai Palvelun jatkuva käyttö tai käyttö näiden Palveluehtojen muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

KOHTA 20 – YHTEYSTIEDOT

Palvelusehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@virena.fi.