Palautusoikeus 
Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 
Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia, ja pakatut tuotteet alkuperäispakkauksissaan.

Lahjakorteilla, Ladatuilla tuotteilla, hygieniatuotteilla, kirjoilla, lehdillä, kasveilla, ruoka-aineilla ja erikoistarjouksessa olevilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautusta varten esitäthän kuitin ostostasi. Palautuksen käytännön järjestelystä voit sopia sähköpostilla suoraan Porukan myyjän kanssa (myyjän antamat yhteystiedot), tai ottamalla yhteyttä info@virena.fi.

Kun asia on käsitelty, lähetämme sähköpostilla palautusohjeet ja hyvityssumman ilmoittamallesi pankkitilille. Mahdollisissa ongelmatapauksissa otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla info@virena.fi.

Tuotteiden mahdollinen vaihto 
Vain vaurioituneilla ja virheellisillä tuotteilla on vaihto-oikeus. Jos haluat vaihtaa tuotteen vastaavaan, otathan yhteyttä tuotteen lähettäneeseen Porukan myyjään (Porukan myyjän antamat yhteystiedot) ja lähetät tuotteen lähettäjän antamaan palautusosoitteseen, lähettäjän antamien ohjeiden mukaisesti. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla info@virena.fi.

Lähettäminen 
Saat tuotteen mukana Porukan myyjän palautusosoitteen ja ohjeet palautuksen lähetykseen. Palauta tuote Porukan myyjältä saamaasi palautusosoiteeseen.

Vastaat palautuskustannuksista itse, tuotteen toimituskulujen hintaa ei palauteta. Mikäli olet oikeutettu hintahyvitykseen, tuotteen toimituskulujen hinta vähennetään hyvityshinnasta.

Jos palautat yli 75 EUR arvoisen tuotteen, suosittelemme käyttämään seurantanumerolla varustettua lähetystapaa. Emme vastaa kadonneista lähetyksistä.