Matkailutuote

Tämä on huipputuote kaikille luonnosta kiinnostuneille. Alkeellinen majoitus aitassa. Ei sähköä. Mutainen lampi lähellä.

100,00  sis Alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Matkailutuote

Category

Kuvaus

Tervetuloa seikkailuun, luonnonystävä! Tämä ainutlaatuinen kokemus on suunniteltu juuri sinulle, joka arvostat aitoa yhteyttä luontoon. Majapaikkasi on perinteinen aitta, jossa aistit luonnon sykähdyttävän läsnäolon joka solulla. Unohtakaa sähkölaitteet ja uppoutukaa alkeellisen majapaikkamme tunnelmaan.

Nukkukaa mukavasti yksinkertaisissa olosuhteissa, ja herätkää luonnon ääniin ja tuoksuihin. Koe päivänvalo, tähtitaivas ja kynttilänvalo ilman sähkön tuomaa häiriötä. Lähellä sijaitseva lampi kutsuu sinut virkistäytymään ja löytämään yhteyden luonnonvoimiin.

Tämä on tilaisuutesi irrottautua arjen kiireestä ja kokea luonnon kauneus sydämessäsi. Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen seikkailuun, joka herättää kaikki aistisi ja jättää sinulle unohtumattomia muistoja luonnonhelmassa. Tämä on enemmän kuin matka – se on elämys, joka jättää jäljen sieluusi. Tervetuloa elämään luonnon taikaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yleiset tiedustelut

Ei vielä tiedusteluja