Ilmaista markkinointia

Kunnan tarjoamaa markkinoinnin tukea

Sataman ja kunnantalon INFO- tauluihin mainostilaa ilmaiseksi tarjolla

Satamassa ja kunnanvirastolla on edelleen  tarjolla maksutonta mainostilaa digitaalisissa näyttötauluissa.

Meille tulee toimittaa valmis mainosaineisto

ruutuun sopivana vaakakuvatiedostona seuraavasti, sekä tieto haluaako mainosta näytettävän molemmissa, vain satamassa tai vain kunnantalolla:

Tiedostomuoto: jpg (kuvatiedosto)

Resoluutio: FULL HD

Koko: 1920 x 1080px

Visuaalisesti mainokset voivat (ja saavat) olla yrittäjien itsensä määrittämiä. Joiltakin yrityksiltä olemme saaneet tekstitiedostoja ja erillisiä kuvia, mutta niiden työstämiseen mainoksiksi ei nyt ole valitettavasti mahdollisuutta.

 

Messunäkyvyyttä 5.-7.4.2024

Heinäveden kunnalla on osasto Kuopiossa Kallaves’j – messuilla 5.-7.4.2024. Mukaan otamme mielellään esitteitä ja muuta materiaalia jakoon. Yrittäjät voivat myös tulla itse paikalle esittelemään toimintaansa. Ilmoittaututhan, mikäli haluat lähteä messuilemaan!

Kesän Avaus Joensuu 24.-26.5.

Joensuun torilla järjestetään taas Kevään avaus- tapahtuma, jossa kunnat esittäytyvät. Lisää tietoa tulossa lähiaikoina.

Regattatori 19.-21.7. Kermanrannan satamassa

Tervetuloa esittelemään toimintaa ja myymään tuotteita satamatapahtuman torille.  Tapahtuman järjestelyä ollaan paraikaa aloittelemassa, joten ilmoittaudu mukaan, niin liitämme sinut suunnitteluryhmään, saat ajantasaisen tiedotuksen suoraan sähköpostiisi.

Canva mainoksen teossa apuna

Hyvä ja ilmainen apuväline mainosten tekoon on esim. Canva -ohjelma, jossa voi antaa mitat, ja hyödyntää valmiita mallipohjia varsin laajasti. (Katso täältä: Ilmainen suunnittelutyökalu – esitykset, videot, sosiaalinen media ja paljon muuta | Canva)

Mainoksen näkyvyysajan voi ilmoittaa haluamansa pituiseksi. Esim pari viikkoa ennen jotain tapahtumaa tai sitten pidempi yleismainos useammaksi kuukaudeksi kerrallaan. Kerrothan toiveesi näyttöajasta ilmoittamisen yhteydessä.

Ohessa pari Canvan ilmaisversiolla toteutettua esimerkkiä. Ilmaisversio riittää hyvin mainosten tekoon, ellei ole kovin tarkka omien brändifonttien ja kuvioiden käytössä.

Mainoksessa voi olla 1-3 erillistä sivua, joille jokaiselle annetaan 8 sekuntia näyttöaikaa. Älä siis pakkaa paljon tekstiä yhteen ruutuun, sillä aikaa lukemiseen on varsin vähän.

Jaa: