Heinissatama on nyt Heinismatkailu

Kehittämisneuvontaa maksutta virastolla

Olen aloittanut helmikuun alusta Heinäveden kunnan kehittämiasiantuntijan tehtävässä 50% työajalla. Toisen puolen työajasta käytän Itä-Suomen yliopistolle väitöskirjatutkimuksen parissa. Pääsääntöisesti työskentelen kunnanvirastolla, jonne voi sopia tapaamisia vaikkapa nettinäkyvyyteen liittyen, oman palvelun tai tuotteen kehittämiseen liittyen tai yhteistyökumppaneita etsiessä. 

 

Yhteisiä tilaisuuksia paikalla tai verkossa

Järjestämme pyynnöstä eri aihepiireistä koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia, yhteistyön suunnittelutilaisuuksia ja asiantuntijatapaamisia. Tänä keväänä tarjolla on esimerkiksi vastuullisuusteemasta kiinnostuneille tarjolla webinaarisarja, jossa käydään läpi millä tavalla kestävän kehittämisen teemoista kannattaisi yrityksessä viestiä ja mitä toimenpiteitä toteuttaa, jotta niistä olisi taloudellista hyötyä. Lisätietoa tulee lähiaikoina aikatauluihin ja sisältöihin liittyen. Kouluttajana toimii Mood of Finlandin Anu Nylund, ja tämä on mukaan tuleville yrityksille nyt täysin maksuton. Webinaareja pääsee seuraamaan kunnavirastolle. (Niitä ei striimata, joten ilmoittautuminen tarvitaan).

Kylien palveluihin kehittämistukea

Kylätoiminta ja kylillä sijaitsevat palvelut ovat tärkeä osa kunnan palvelutarjontaa niin matkailijoille kuin paikallisillekin ihmisille. Kutsukaa minut käymään,  mietitään yhdessä kuinka voisimme tukea kylien ja siellä sijaitsevien palvelujen kehittämistä.

 

Autamme selvittämään sopivia rahoitusmahdollisuuksia erilaisille hankkeille, etsimme sopivia yhteistyökumppaneita yhteisiin projekteihin ja autamme ihan kädestä pitäen esimerkiksi markkinoinnin haasteissa.

Heinissatama on nyt Heinismatkailu - tukisivusto

Hyväksi havaittu tiedotus- ja keskustelukanava, jossa yhdistyy sosiaalinen media (FB) ja verkkosivujen tietopankki sai jatkoa. Tälle alustalle on nyt yhdistetty satamahankkeen raportit ja tietoarkistot. Keräämme myös käynnissä olevista hankkeista tietoa osaksi sivuston materiaaleja. Heinissatama FB on vaihtanut nimeään, ja löytyy nyt käyttäjänimellä Heinismatkailu.

Tälle uudelle heinismatkailu- sivustolle on lisätty myös kurssialusta ja verkkokaupan harjoittelupohja. Jos suunnittelet omaa verkkokauppaa, voit alustan avulla kokeilla tuotteiden  ja asetusten tekoa, pyytää kommentteja tuotteista, apua esimerkiksi hinnoitteluun tai esilletuomiseen. Tämä helpottaa oman kaupan käyttöönottoa, ja voit valita  juuri omaan toimintaasi sopivan kauppaympäristön.

Mikäli kaupan harjoittelu tai kurssit kiinnostavat, otathan yhteyttä sähköpostilla virpi.pakarinen@heinavesi.fi, niin sovitaan tapaaminen.

Virpi Pakarinen

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen