HEINÄVEDEN MATKAILUN KEHITTÄMINEN

HEINISMATKAILU

Virtaa ja Virikkeitä Vastuulliseen matkailuun

Saatavissa 24/7

Verkossa, silloin kun sinulle sopii

Henkilökohtainen

Tuki saatavissa On demand

Ohjeet ja Kurssit

Verkossa & Paikan päällä

Saatavissa 24/7

Verkossa, silloin kun sinulle sopii

Henkilökohtainen

Tuki saatavissa On demand

Ohjeet ja Kurssit

Verkossa & Paikan päällä

Tukea

Tukea
yritystoiminnan aloittamiseen

Pohjoisen Saimaan  matkailualueen sakissa, eli Possakissa saat  maksutonta  neuvontaa ja interaktiivisia verkkokursseja vastuullisten matkailuotteiden kehittämiseen ja osaamisen sekä yhteistyöverkoston vahvistamiseen yrityksille yksityisille ihmisille ja yhdistyksille. 

Opastamme myös eteenpäin sopiville asiantuntijoille, jos kaipaat tarkempaa tietoa yrityksen perustamisesta, tukimahdollisuuksista, koulutusmahdollisuuksista ja oman alueesi neuvontajärjestöjen ja julkisorganisaatioiden tukitarjonnasta.

Sakin jäseniltä saa myös arvokasta vertaistukea erilaisiin tilanteisiin.

Ideoita
liiketoiminnan kehittämiseen

Kaipaatko neuvoja tuotteen tai palvelun kehittämiseen, markkinoinnin tehostamiseen tai vaikkapa uusien yhteistyökumppaneiden etsimiseen.  Voit varata henkilökohtaisia tukitapaamisia, tai osallistua maksuttomille verkkokursseille. Possakin tukipalvelut tarjoavat myös neuvoja ohjevideoiden ja tukifoorumin avulla.

Niin tuote- kuin palvelumyynnistäkin kiinnostuneille on verkkokaupan kokeiluun  vapaassa käytössä  monikauppiasalusta, josta saa  tarvittavaa oppia  myös oman verkkokaupan perustamiseen.

Ideoita

Yhteistyötä

Yhteistyöstä
uutta osaamista ja lisää asiakkaita

Sakin yhteistyövälineinä ovat Facebook, Whatsapp, Chatti, Kurssialusta, Tukifoorumi ja mahdollisuus hyödyntää   verkkotapaamisia. 

Uusimmat julkaisut

Kurssit

Kurssirunkoja ollaan parhaillaan rakentamassa. Alta voit jo tutustua aihepiireihin. Materiaalit Uudistavan matkailun osaamispolkuun  yritetään saada valmiiksi kevääseen 2024 mennessä. Tietoteknistä tukea lisätään kurssialustalle toiveiden mukaan.

Tietotekninen tuki

Neuvoja ja ohjevideoita liittyen verkkokaupan tai kotisivujen rakentamiseen, kalenteri- ja muiden sovellusten valintaan sekä yritykselle sopivien somekanavien perustamiseen ja käyttöön vasta-alkajille.

Lue Lisää »

Lähetä meille toiveita kurssisisällöistä

Tule mukaan aktiiviseen joukkoon kasvattamaan

Maaseudun Elinvoimaa

Yhteistyössä on Voimaa

Tule mukaan Yhteiseen kehittämistoimintaan

Yhteistyössä on Voimaa

Tule mukaan Yhteiseen kehittämistoimintaan

Kehittämisasiantuntija
Heinäveden kunta
050 4737310

Tukena tekemisessä

Olen toiminut  maaseudun matkailutoimintaan liittyvissä kehittämishankkeissa eri rooleissa   jo vuodesta 1998, ja nähnyt digiloikan tänä aikana aitiopaikalta, myös oman yritys- ja harrastustoiminnan kautta. 

IdeaVire tarjoaa Possakin matkailutoimijoille tukea ja neuvoja vastuulliseen matkailupalvelujen kehittämiseen ja ajatusten sekä tiedon vaihtoon monipuolisen työkalun. 

Vilpitön toiveeni on saada olla mukana jatkossakin elävän maaseudun kehittämistyössä, myös tukemalla muita yrityksiä tiellään eteenpäin. 

Tervetuloa mukaan!